Webdesign

Onze weboplossingen, van klein tot groot, zijn logisch en innovatief.

Wij ontwikkelen innovatieve websites en webshops, mooi op ieder beeldscherm.

Succesvol zijn met uw bedrijf?

Om succesvol te zijn heeft u een technisch goed draaiende, conversiegerichte website nodig. Die er óók nog eens goed uitziet en past bij uw huisstijl. Uw website is namelijk uw online visitekaartje!

Om u daarbij te helpen ontwikkelen wij zoekmachine geoptimaliseerde websites en webshops. Wij integreren deze moeiteloos met allerlei extra modules en vele opties. Alles om ervoor te zorgen dat uw website zo goed mogelijk draait.

Onze oplossingen, van klein tot groot, zijn logisch en innovatief. Dit gaat van een commerciële basis-website tot aan procesoptimalisatie waarbij wij gebruikmaken van de meest moderne technieken.

Z

Responsive design

Responsive websites worden altijd goed weergegeven, of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. De layout past zich aan de resolutie van het beeldscherm aan. Omdat er een grote verscheidenheid aan beeldschermresoluties bestaan is dit een belangrijk punt voor de ontwikkeling van uw website.

Z

Content Management Systeem

We vinden het belangrijk dat u zonder technische kennis zelfstandig en professioneel uw eigen website kunt beheren. Daarom bouwen wij elke website op basis van een content management systeem.

Z

Zoekmachine geoptimaliseerd

Zoekmachine geoptimaliseerd wil zeggen dat uw website gemakkelijk gevonden zal worden en hoog scoort in Google. Bij het publiceren van teksten moet dan ook rekening worden gehouden met de door u gewenste zoekwoorden.

Wacht niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Door de jaren heen hebben wij diverse werkzaamheden mogen verrichten voor de volgende bedrijven: