Online Marketing

Zoekmachineoptimalisatie, email-marketing & social media

Wij verzorgen alles voor u, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

Online marketing helpt uw organisatie te groeien.

Online marketing zorgt voor meer omzet, meer relevante bezoekers, een grotere naamsbekendheid – dit zijn doelen waar wij hard voor werken en graag realiseren voor onze opdrachtgevers.

Online marketing is een breed begrip, van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en social media tot online advertising, wij verzorgen alles voor u. Maar online marketing is veel meer dan dat. Wij bieden u alles wat nodig is om succesvol online te presteren. Simpel maar doordacht weten wij uw bedrijf beter online te presenteren.

Online adverteren gaat verder dan alleen het plaatsen. Minstens zo belangrijk zijn elementen als analyseren, strategie bepalen, testen, herschrijven en opnieuw testen. Wat u ook wilt op het gebied van online marketing, wij hebben de kennis en kunde ervoor in huis.

Z

SEO Zoekmachine optimalisatie

Uw website moet gevonden worden! Uw bedrijfswebsite moet dan ook hoog in de zoekresultaten Google terecht komen als mensen zoeken op zoekwoorden die er voor uw bedrijf toe doen. Onze SEO-specialist weet "how it's done".

Z

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media is alom aanwezig; bijna iedereen heeft wel ergens een profiel of een account; Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, en ga zo maar door… Deze platformen bieden, naast sociale interactie, ook de mogelijkheid om uw organisatie te vertegenwoordigen. Door actief aanwezig te zijn op social media en hier vervolgens te adverteren, kan gericht een specifieke doelgroep worden bereikt.

Z

ONLINE ADVERTEREN

Met Search Engine Advertising (SEA) maakt u betaald reclame voor uw producten en diensten in zoekmachines. Hiermee kunt u beter gevonden worden op woorden die heel relevant zijn voor uw bedrijf. U vergroot als het ware uw relevantie en vindbaarheid. Voorbeelden zijn Bing Ads van Microsoft en het bekendere Google AdWords.

Z

EMAIL MARKETING

E-mail marketing is nog steeds een van de beste kanalen om contact te houden met klanten. Niet door lukraak een hele stapel mail de deur uit te werken, maar door heel slim en gesegmenteerd te mailen. Zo bind u niet alleen uw klanten aan uw bedrijf, het doet ook wonderen met uw omzet. Hoe? Wij leggen u dat graag uit.

Wacht niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Door de jaren heen hebben wij diverse werkzaamheden mogen verrichten voor de volgende bedrijven: